BOTTEGA DI LUNGAVITA

Ruim 40 jaar ervaring

 

De wetenschappers, onderzoekers en herboristen van Bottega di LungaVita (Italië) hebben ruim 40 jaar ervaring in het produceren van natuurlijke en gezonde lichaamsverzorgende producten. In hun “Bottega” (interne laboratorium) wordt elk natuurlijk ingrediënt nauwkeurig getest en bestudeerd.

Het resultaat van hun inzet is de ontwikkeling en vervaardiging van exclusieve formuleringen en producten die in perfecte balans zijn met de natuur en veelal worden onderbouwd met klinische studies.

Bij het experimenteren, onderzoeken en ontwikkelen van steeds nieuwe ideeën en formuleringen, worden stoffen die een negatief effect kunnen hebben op het lichaam, uitgesloten. Er wordt bij Bottega di LungaVita altijd gekozen voor ingrediënten met een hoog tolerantieprofiel om eventuele allergene risico’s te minimaliseren.

De producten van Bottega di LungaVita worden wereldwijd verkocht door geselecteerde en exclusieve partners. Stepstones is de trotse partner voor Nederland en België.

Als je vragen hebt over de samenstelling of het gebruik van een product of een kuur, schroom dan niet een mailtje te sturen of even te bellen.

Stefanie

CONTACT

Stepstones Health

Vlak 1 - 3311 AT Dordrecht (NL)

Tel: +31 652 509 029

info @ stepstones-health .nl

KvK Rotterdam: 69179298

BTW 857770111B01

NGS Licentie: 451113

Healthy Life Specialist

Massage Therapist

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 Stepstones Health